PANJANG PANAS

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur

Bolt flange warna-seng

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

4,8 Bolt flens seng seng putih

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

8,8 panas dicelup galvanis setengah benang hex baut

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

sekrup soket hex warna-seng

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

Samberan hex stainless steel

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

316 samberan hex baja tahan karat

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

Kacang tipis hex galvanis

Kacang heksagon digunakake nganggo baut lan sekrup kanggo ...

Kacang tipis galvanis panas dicelup panas

Kacang heksagon digunakake nganggo baut lan sekrup kanggo ...

Sekrup Drywall warna-seng

Drywall ngawut-awut fitur sing paling gedhe yaiku sungu ...

Sekrup soket seng hex putih biru

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

4,8 samberan benang lengkap

Bolt kepala heksagonal lan kepala sekrup (silinder) ...

Mesin cuci datar galvanis dicelup panas

Bagean antarane potongan sing nyambung ...

PANJANG PANAS

ING SETIAP JENIS DUNYA KANGGO NEMUKU MESIN SOUTLIER

10 perusahaan utama sekrup pengeboran mandiri ing China.

Fastners.com minangka produsen profesional sekrup pengeboran lan perusahaan sekrup. Wiwit didegake, perusahaan fokus ing produksi lan R&D sekrup pengeboran, sing nggawe modern, standar dhuwur, skala, macem-macem lini produksi profesional sekrup buntut bor. Kabeh peralatan bekas diimpor saka Jerman, Jepang lan Taiwan, kanthi output tahunan sekrup buntut multi-macem berkualitas tinggi .Pekerjaan teknolog domestik paling dhuwur, kanthi nggawe heksagon, clipping, thread-rolling, carburize, seng dilapisi 、 paket mesin cuci 、 lan proses liyane, saben tautan ngupayakake kesempurnaan lan paling apik.