Hexagon Weld Nuts

Katrangan singkat:

Barang No .: 0101051 Standar: Din929Ukuran sing kasedhiya saka: M6 nganti M16Bahan : Carbon SteelGrade : 4 Rampung: Warna Diri, Ireng, HDG


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Ora.: 0101051
Standar: Din929
Ukuran sing kasedhiya saka: M6 nganti M16
Bahan :Baja Karbon
Kelas :4
Rampung: Warna Dhewe, Ireng, HDG

G1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita