Kacang tipis galvanis panas dicelup panas

Katrangan singkat:

Kacang heksagon digunakake kanthi baut lan sekrup kanggo nyambung lan ngencengi bagean kasebut. Antarane jinis kacang heksagon I sing paling akeh digunakake. Kacang Kelas C digunakake kanggo mesin, peralatan utawa struktur kanthi permukaan sing atos lan persyaratan presisi rendah. Kacang kelas A lan kelas B digunakake ing mesin, peralatan utawa struktur kanthi permukaan sing lancar lan sarat presisi sing dhuwur. Kekandelan m kacang heksagon tipe II luwih kenthel, sing umume digunakake ing acara nalika instalasi lan ...


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kacang heksagon digunakake kanthi baut lan sekrup kanggo nyambung lan ngencengi bagean kasebut. Antarane jinis kacang heksagon I sing paling akeh digunakake. Kacang Kelas C digunakake kanggo mesin, peralatan utawa struktur kanthi permukaan sing atos lan persyaratan presisi rendah. Kacang Kelas A lan kelas B digunakake ing mesin, peralatan utawa struktur kanthi permukaan sing lancar lan syarat presisi sing dhuwur. Kekandelan m kacang heksagon tipe II luwih kenthel, sing biasane digunakake ing acara nalika instalasi lan pembongkaran asring dibutuhake. Ketebalan kacang tipis Hagonagon m lancip, digunakake kanggo bagean sing gegandhengan ing ruang permukaan yaiku acara winates

Jeneng Kacang heksagon
Ukurane M6,M8,M10,M12,M14,M16,M18,M20,M22,M24,M27,M30
Sasmita 4.8
Standar GB,DIN,ISO,ANSI / ASTM
Materi Baja karbon
Lumahing Oksida ireng, dilapisi seng (putih), dicelup panas utawa miturut kebutuhan pelanggan
Panganggone Struktur baja, multi-lantai, struktur baja dhuwur, bangunan, bangunan industri, dalan gedhe, rel uap, menara, stasiun listrik lan bingkai lokakarya struktur liyane
Conto Sampel gratis.
Wektu pangiriman 7-15 dina

06 07 08 09


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita