За нас

Профил на компанијата

Добредојдовте на Fastners.com

 

Fasteners-Corptools-2

Fastners.com е компанија која произведува секакви прицврстувачи, како сидро на клин, сидро на штит од 3/4 парчиња, сидро на рамка, сидро на перка од ајкула, сидро на таван, прачка со навој, завртка и навртка. Тоа е моќна компанија која поседува напредна опрема за производство, професионална технологија, совршен менаџмент и искусен тим. Нашите производи се многу барани во такви места, како што се Југоисточна Азија, Јужна Кореја, Африка, Русија, европски и американски земји. Очекувам да ја посетите.