E REKOMANDUAR E NXEHT

Ne përpiqemi të jemi prodhuesi me cilësi më të lartë

Rrufe në qiell me fllanxhë Color-Zink

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

4.8 Rrufe në qiell me fllanxhë të bardhë blu

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

8,8 rrufe në qiell magji gjysmë fije të galvanizuar me nxehtësi

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

vidë fole magji me ngjyrë-zink

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

Bolon magji çelik inox

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

316 Bolt magji çelik inox

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

Arrë e hollë gjashtëkëndore e galvanizuar

Arrë gjashtëkëndësh është përdorur me bulona dhe vida për të bashkë ...

Arrë e hollë magji e galvanizuar e nxehtë

Arrë gjashtëkëndësh është përdorur me bulona dhe vida për të bashkë ...

Vidë drywall me ngjyra-zink

Drywall vida tipari i saj më i madh është briri ...

Vidë fole hekuri të bardhë blu

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

4.8 rrufe në qiell të thjeshtë

Bolon koka gjashtëkëndore dhe kokë vidhos (cilindër) me ...

Rondele e sheshtë e galvanizuar e nxehtë

Pjesa midis pjesës lidhëse dhe n ...

E REKOMANDUAR E NXEHT

N EV ÇDO BOT T OF BOTS GJENI NJ A MAKIN SOUTLIER

10 ndërmarrjet më të mira të vidave të vetë-shpimit në Kinë.

Fastners.com është një prodhues profesional i ndërmarrjeve të vidave të shpimit dhe vidave të përgjimit. Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë e përqendruar në prodhimin dhe R&D të vidës së shpimit, e cila ka ndërtuar një varietet modern, me standard të lartë, të shkallës, të linjës profesionale të prodhimit të vidës së bishtit të stërvitjes. Të gjitha pajisjet e përdorura importohen nga Gjermania, Japonia dhe Tajvani, me një prodhim vjetor të vidës së bishtit të stërvitjes me cilësi të lartë. Shumë i punësuar është teknologu i lartë i brendshëm, në formimin gjashtëkëndësh pping prerjen 、 rrotullimin e fijeve 、 karburizimin 、 zinkut ted makinë larëse 、 pako dhe procese të tjera, çdo lidhje përpiqet për përsosjen dhe më të mirën.