PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur

Bolt flange warna-Séng

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

4,8 Bolt séng bulao bérés baud

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

8,8 beuleum panas galvanis satengah benang hex baud

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

sekrup warna-seng hex stop kontak

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

Baut hex stainless steel

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

316 Baja héks baud baud

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

Galvanis héks kacang ipis

Nut héksagonis dipaké ku baud na ngawut ...

Panas dip galvanis héks kacang ipis

Nut héksagonis dipaké ku baud na ngawut ...

Sekrup warna-séng Drywall

Drywall ngaco fitur panggedéna nyaéta tanduk ...

Sekrup stop kontak séng héx bodas biru

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

4,8 baud benang lengkep polos

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) w ...

Hot dip galvanis washer datar

Bagian antara potongan sambung sareng n ...

PANASARAN

DINA SAKTI JAGADAN DUNYA ANDA NÉKÉNG MESIN SELATAN

10 perusahaan top tina pengeboran diri di Cina.

Fastners.com mangrupikeun produsén propésional pengeboran sekrup sareng ngetok perusahaan-perusahaan sekrup. Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos fokus kana produksi sareng R&D sekrup pengeboran, anu ngawangun modéren, standar luhur, skala, rupa-rupa lini produksi propil obor bor. Sadaya alat-alat tilas diimpor ti Jérman, Jepang sareng Taiwan, kalayan kaluaran taunan kualitas luhur, multi-macem obor bor. Anu padamelan téknolog domestik paling luhur, dina ngawangun héksagon, ungkit 、 serat-gulung, karburisasi 、 seng dilapis 、 Pakét mesin cuci 、 sareng prosés sanésna, unggal tautan narékahan pikeun kasampurnaan sareng anu pangsaéna.