8,8 beuleum panas galvanis satengah benang hex baud

Pedaran pondok:

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) kalayan pengikat benang éksternal dina dua bagian, kalayan kacang anu dianggo pikeun nyepetkeun dua bagian ku liang, prestasina tiasa dibagi kana 4,8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, sareng sajabina, langkung ti 10 tingkat, kalebet 8,8 sareng saluhureuna baudna diwangun ku waja paduan karbon rendah sareng baja karbon sedeng sareng perlakuan panas (padamaran sareng tempering), katelah baud kakuatan anu luhur, sésana disebat baud biasa. Ngaran Hexagon baut Ukuran M6 、 M8 、 M10 、 M12 ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bolt sirah héksagonal sareng sirah sekrup (silinder) kalayan pengikat benang éksternal dina dua bagian, kalayan kacang anu dianggo pikeun nyepetkeun dua bagian ku liang, prestasina tiasa dibagi kana 4,8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, sareng sajabina, langkung ti 10 tingkat, kalebet 8,8 sareng saluhureuna baudna diwangun ku waja paduan karbon rendah sareng baja karbon sedeng sareng perlakuan panas (padamaran sareng tempering), katelah baud kakuatan anu luhur, sésana disebat baud biasa.

Nami Baud sagi genep
Ukuranna M6,M8,M10,M12,M14,M16,M18,M20,M22,M24,M27,M30
Panjangna 10mm-300mm atanapi sakumaha diperlukeun
Kelas 4.8
Standar GB,DIN,ISO,ANSI / ASTM
Bahan Baja karbon
Beungeut Oksida hideung, seng dilapis (bodas), dicelupkeun panas atanapi sesuai sareng kabutuhan konsumén
Pamakéan Struktur waja, multi-lantai, struktur baja luhur-gedong, gedong, gedong industri, jalan-jalan tinggi, karéta api, uap waja, menara, pembangkit listrik sareng bingkai lokakarya struktur séjén
Sampel Sampel gratis.
Waktos pangiriman 7-15 poé

03 4 05


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami