Sekrup warna-séng Drywall

Pedaran pondok:

Sekrup drywall fitur panggedéna nyaéta sirah tanduk dina modél penampilan, ganda huntu rupa Drywall Screw sareng single témbok garing garing Screw, anu ngabédakeun mangrupikeun bédana anu paling ageung nyaéta tilas benang ganda, cocog pikeun papan gips anu kandelna kirang ti 0.8 mm sambungan antara logam keel, sedengkeun anu terakhir diterapkeun pikeun dewan gipsum sareng sambungan keel kai. Rangkaian sekrup témbok garing mangrupikeun hiji kategori anu paling penting dina séri pengikat sadayana. Ieu pro ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sekrup drywall fitur panggedéna nyaéta sirah tanduk dina modél penampilan, ganda huntu rupa Drywall Screw sareng single témbok garing garing Screw, anu ngabédakeun mangrupikeun bédana anu paling ageung nyaéta tilas benang ganda, cocog pikeun papan gips anu kandelna kirang ti 0.8 mm sambungan antara logam keel, sedengkeun anu terakhir diterapkeun pikeun dewan gipsum sareng sambungan keel kai.
Rangkaian sekrup témbok garing mangrupikeun kategori paling penting dina séri pengikat. Produk ieu biasana dianggo pikeun pamasangan sababaraha drywall, témbok partisi cahaya sareng séri siling.

Nami Sekrup drywall
Jenis Kepala Sirah bugel.
Kandel 5 #(2.9mm), 6 # (3.5mm), 7 # (3.9mm), 8 # (4.2mm)10 # (4.8mm)
Lenght 13mm-152mm
Standar GB,DIN,ISO,ANSI / ASTM
Bahan Baja karbon, C1022A
Pamakéan Dipaké pikeun pamasangan rupa-rupa drywall, témbok partisi cahaya sareng séri siling.
Sampel Sampel gratis.
Waktos pangiriman 7-15 poé


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami