Panas dip galvanis héks kacang ipis

Pedaran pondok:

Nut héksagon dipaké ku baud na screws pikeun ngahubungkeun sareng ngencangkeun bagian na. Diantarana, tipe I héksagon nut anu paling seueur dianggo. Kacangan Kelas C dianggo pikeun mesin, alat-alat atanapi struktur anu permukaanna kasar sareng sarat presisi rendah. Kacangan kelas A sareng kelas B dianggo dina mesin, alat atanapi struktur anu permukaanna rata-rata lancar sareng sarat anu presisi tinggi. Kandelna m tipe II héksagon nut langkung kandel, anu seuseueurna dianggo dina waktos-waktos nalika pamasangan sareng pembongkaran ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nut héksagon dipaké ku baud na screws pikeun ngahubungkeun sareng ngencangkeun bagian na. Diantarana, tipe I héksagon nut anu paling seueur dianggo. Kacangan Kelas C dianggo pikeun mesin, alat-alat atanapi struktur anu permukaanna kasar sareng sarat presisi rendah. Kacangan kelas A sareng kelas B dianggo dina mesin, alat atanapi struktur anu permukaanna rata sareng sarat presisi tinggi. Kandelna m tina tipe héksagonon kacang nyaéta kandel, anu biasana dianggo dina waktos-waktos nalika pamasangan sareng pembongkaran sering diperyogikeun. Ketebalan nut ipis tipis m ipis, dianggo pikeun nyambungkeun bagian rohangan dina waktos anu terbatas

Nami Kacang héksagonus
Ukuranna M6,M8,M10,M12,M14,M16,M18,M20,M22,M24,M27,M30
Kelas 4.8
Standar GB,DIN,ISO,ANSI / ASTM
Bahan Baja karbon
Beungeut Oksida hideung, seng dilapis (bodas), dicelupkeun panas atanapi sesuai sareng kabutuhan konsumén
Pamakéan Struktur waja, multi-lantai, struktur baja luhur-gedong, gedong, gedong industri, jalan-jalan tinggi, karéta api, uap waja, menara, pembangkit listrik sareng bingkai lokakarya struktur séjén
Sampel Sampel gratis.
Waktos pangiriman 7-15 poé

06 07 08 09


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami